Suksess

Ble visst ikke noe blogging på toget hjem fra Lillestrøm forrige helg. Trådløst nett på toget er mektig oppskrytt. Så det så.
Har vært en del farting i det siste, og jeg har enda tilgode å oppleve at jeg kommer meg på nett på toget.

Forrige helg ble tilbragt i Lillestrøm på seminar med herlige folk. Målet med utflukten var å lære hvordan jeg skal oppnå mine drømmer og mål. Og nå er jeg på vei:) Tusen mennesker med masse motivasjon samlet på ett sted, tusen mennesker med samme mål som meg selv. Helga kunne ikke ha blitt bedre. Eller jo..

Uten alle hundene hadde det blitt ei fantastisk helg. Var jo bare superdupert at det var ei hundemesse med ti tusen hunder i nabobygget, og minst halvparten av disse hundene bodde på hotellet mitt. Jeg liker ikke hunder. Har aldri gjort det, kommer aldri til å gjøre det. Det er visst helt umulig for hundeeiere å forstå. Litt interessant å observere hvordan hundeeiere kan oppføre seg. Mest irriterende vel og merke. Bortsett fra det var helga helt topp:DDet var ganske deilig å komme hjem til dette kosedyret. Greit å bli minnet på hvorfor man legger inn den innsatsen man gjør.

6 kommentarer

Irene

06.12.2011 kl.22:00

Takk for en kjempebra helg! Glæde mæ te London! Kjempekoselig bilde av dæ og Aldemor <3

Vigdis

03.01.2012 kl.07:28

Seriøst??? wiiiiiiiiiiii! :) Når? Hurra! Grattis!

Vigdis

03.01.2012 kl.20:52

Så stas :-) Da bli 2012 et skikkelig bra år for oss! Gladnyheter :-)

04.01.2012 kl.22:38

Ja du og bli med på barselgruppe på røros? Sweet :-) D bli trivelig :) Når ska du på ul?

Vigdis

12.01.2012 kl.17:31

når drar dåkk t London da? :) J hadde lett prøvd å fått time før d hvis d hadde vært mulig. Tenk alt du kan kjøpe der som INGEN andre har liksom. Masse fint der ja trur j! Kanskje j blir med i kofferten ;-)

Vigdis

09.02.2012 kl.08:40

Lykke t i morra!!!! :D

Skriv en ny kommentar

Engelise

Engelise

22, Holtålen

Jeg er ei jente som har sett 21 vintre. Etter 4 år i Trondheim har jeg nå flyttet hjem til Hessdalen sammen med kjæresten Olav og vår datter Alde. Denne bloggen er et tidsfordiv og vil være overfylt med bilder av Alde, og ellers alt annet som måtte falle meg inn å skrive om.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits